Op maatMijn goal is om mooie resultaten te bereiken. Met mijn verhalen, mijn boek, mijn gedichten en mijn kaarten. En daarin neem ik je graag mee!

Want iedereen wil toch wel een uniek item in zijn huis? Met de woordencollages is dat nu mogelijk. Maar zit net jouw item er niet tussen, dan maak ik graag in opdracht een meesterwerk voor jou. En in mijn ogen is er niets te gek.

Ik luister naar je wensen en behoeftes en neem je mee in mijn idee├źn en visie. We kijken wat je wilt qua kleuren en qua grote en wat je absoluut niet wilt. Het eindproduct blijft een verrassing voor jou, omdat ieder meesterwerk een waar kunstwerk is. Durf jij voor een uniek item te gaan?

Woordencollage - maatwerk voor een kleurrijk schilderij
Woordencollage – op maat
ga jij voor een beetje fout met een passende tekst?
Woordencollage – bv de liefde
gemaakt in opdracht op basis van de kleuren in woonkamer

Omdat het maatwerk bevat, is de prijs op aanvraag en zul je ook een offerte plus een proforma factuur ontvangen. Bij akkoord, zorg ik dat jouw unieke werk gemaakt.

Nieuwsgierig wat ik voor jou huis ter decoratie kan doen? Bekijk hieronder hoe ik van niets twee items maak, waaronder de opdracht voor bv de liefde. Stuur me een mail met in het onderwerp Meesterwerk op maat en we bespreken wat er voor jou mogelijk is.