Over mij


Als communicatiestudent koos ik er voor om me te ontwikkelen in de grafische kunst. En toch, door de ruim tien jaren later, kroop het bloed op andere plekken. Zo schreef ik in eens content, naast dat ik het ‘mooi’ maakte. Dat is waar ik mee van wil proeven.

Portfolio

Nieuwsgierig naar nog niet verschenen werk? Doe mij dan een berichtje.

Marleen Sindram buiten leunend op een laptop omringt door speelse cirkels

Verder ben ik woonachtig in Kampen, samen met mijn man, zoon en twee hele lelijke katten. Een echt mannenhuishouden, waar ik me zeer op mijn gemak voel. Als het even kan, gaan we naar mijn favoriete plek: het Ketelmeer.

Rondom het huis is er altijd wel wat te doen, maar ik mag ook graag wat lezen of een serie bingen. In mijn vrije tijd schrijf ik aan Ik verloor mezelf en vond woorden, dat ik ook regelmatig op Instagram deel. Uit die liefde zijn ook de eerste ansichtkaarten ontstaan.

Meer weten of een vraag? Neem dan direct contact met mij op, via de mail of een van mijn social media kanalen.

Webshop

Ook zelf de gedichten van Ik verloor mezelf en vond woorden versturen? Bestel dan één van de vijf kaarten of de complete set!

€ 1,50 per stuk
€ 6,- voor de complete set

Of juist een uniek kunstwerk aan de muur? Neem dan eens een kijkje tussen alle Woordencollages

Plaats een bestelling door middel van een DM op Instagram, een e-mail te sturen of direct in de webshop te bestellen. Woon je in de buurt? Dan kun je de producten in overleg ophalen. Standaard worden ze verzonden. Na het betalen via een betaalverzoek, ontvang je de kaarten of jouw collage.

Op zoek naar een persoonlijk gedicht als collage of een eigen opgemaakte kaart? Ik sta open voor samenwerkingen en maatwerk!