SamenwerkingMijn goal is om mooie resultaten te bereiken. Met mijn verhalen, mijn boek, mijn gedichten en mijn kaarten. En daarin neem ik je graag mee!

Want door krachten te bundelen, sta je beiden sterker. En in mijn ogen is er niets te gek. Wil je een mooie foto omgezet hebben naar een ansichtkaart? Done! Wil je kaarten als promotiemateriaal? Check! Wil je een relatiegeschenk ik de vorm van een (kinder)boekje? Doen we! Jouw huisstijl naar een hoger niveau tillen en nieuwe producten ontwerpen? Ik sta voor je klaar!

Ik luister naar je wensen en behoeftes en neem je mee in mijn idee├źn en visie. We kijken wat je wilt bereiken en wat je daarvoor exact nodig hebt. Jij bepaald het eindproduct, ik neem je mee in alle mogelijkheden. Van het maken van een persoonlijk gedicht tot het (ver)knippen uit jouw bestaande brochure om weer een nieuwe tekst te maken. Wat bij jou het beste past.

Eerste opzet
Atelier Blikvangers x Marleen Sindram
Eigen idee
Pier16 x Marleen Sindram
Eerste opzet
Hartecompas x Marleen Sindram

Omdat het maatwerk bevat, zul je ook een offerte en een proforma factuur ontvangen. Bij akkoord, zorg ik dat jouw unieke materialen gemaakt en gedrukt worden. Hierin neem ik je alles uit handen, van het regelen van drukbestanden tot het controleren van de uiteindelijke resultaten.

Nieuwsgierig wat ik voor jouw onderneming kan doen? Bekijk hieronder hoe ik van het Hema x Linda herfstmagazine meerdere kaarten heb gemaakt. Stuur me een mail met in het onderwerp Laten we samenwerken en we bespreken wat er voor jou mogelijk is.