Categorieën
Workshop

ik verloor mezelf en vond woorden • 16+


Inhoud workshop

Gedachtes, we hebben ze allemaal. De ene keer positiever dan de andere keer. Wat moeten we er mee? Marleen verloor zichzelf en om weer een beetje zichzelf te worden, gebruikte ze woorden. De blur in haar hoofd werd ontrafeld door het opschrijven van de zinnen in de vorm van korte gedichten. Dit maakte het behapbaar. Ook nu het goed gaat, gebruikt ze deze techniek om alles een plekje te geven en zich fijn te blijven voelen. Graag deelt ze de methode en techniek met anderen.

Je leert in de workshop verschillende vormen van schrijven en hoe je het best jouw gevoel kan verwoorden en overbrengen. Aan het eind van de workshop heb je minimaal één item op papier staan. Ook zullen we kort stilstaan bij regels en mogelijkheden, zodat je er thuis ook mee aan de slag kan.

Voor wie

Deze workshop is voor een ieder die geïnteresseerd is in schrijven van korte verhalen in welke vorm dan ook. Ervaring met schrijven is niet nodig. Behalve pen en papier (of als je voorkeur naar digitaal gaat: een laptop) heb je alleen een lading energie nodig om deze cursus te volgen.

Tijd, locatie en prijs

De workshop duurt ongeveer 1,5 uur en dagdeel en locatie bespreken we samen. Alles is zo opgebouwd, dat je naderhand ook thuis aan de slag kan. Het is ook mogelijk om de workshop in een cursus om te zetten. Doordat de cursus verdeelt is over drie keren, kunnen we meerdere vormen verkennen en uitwerken en is er ruim de tijd voor (opbouwende) feedback.
Prijs is op aanvraag en afhankelijk van het aantal deelnemers.

Marleen Sindram

is een 31-jarige onderneemster en woonachtig in Kampen. Naast dat ze als marketeer aan de slag is voor VWC, werkt ze als zelfstandig schrijfster en freelance auteur.

Voor haarzelf begon ze met het schrijven van gedichten. Om haar gedachten te ordenen en een plekje te krijgen. Deze kaarten zijn nu ook verkrijgbaar in kaartvorm. Daarnaast is ze achter de schermen bezig met haar eerste boek vol met erotische verhalen.

Marleen Sindram in beeld (aan het werk met tekstknipsels). Foto: Hashtagk